Nyhammars Folkets Hus

Hyr lokal hos oss!

Vi undanber oss hyresgäster som inte ställer upp på alla människors lika värde, som inte står för demokrati och FHP-organisationens värdegrund.

/ styrelsen 2014-08-31

Angående Corona: 

I Folkets Hus gör vi vårt yttersta för att du ska känna dig trygg med att vistas i huset. 

Vi städar oftare än tidigare och spritar alla kontaktytor mellan olika bokningar. Det finns tvål till handtvätt  på varje handfat och Torky att torka händerna med. 

I köket finns oxå handdesinfektion att ställa fram vid servering.

Vi möblerar med avstånd och som hyresgäst kan du alltid förändra möbleringen så det passar era deltagare/gäster. Vill man byta till större lokal så går det oftast att ordna (under förutsättning att lokalen är ledig). 

Vi ansvarar inte för att hyresgäster håller max rekommendationerna från FHM angående folksamlingar, det ansvaret ligger helt på hyresgästen.

/Nyhammar 202-09-29

Välkomna till

Nyhammars Folkets Hus

Ungdomsverksamhet

=0=0=0=0=0=0=0=0=

Ungdomsgård i Nyhammar

Gården har öppet alla måndagar och tisdagar mellan kl. 16:30-21:30 samt varannan fredag (jämna veckonummer) kl. 18:00-24:00.

Man får komma till Folkan från det år man fyller 12, dvs på vårterminen får alla åk 5 komma varje öppetkväll och på höstterminen har 5:orna tre prova på-tillfällen.

Målgruppen för Folkan är högstadieelever och verksamhetens bas styrs av avtal med Ludvika kommun.

Den övre åldersgränsen är 19 år!

De som går i åk 5 får vara på Folkan tills kl. 20:00 på måndagar och tisdagar.

På Folkan är det ungdomarna som styr vilka aktiviteter och händelser som fyller vår verksamhet. Ungdomarna tillsammans med personalen planerar, genomför och utvärderar aktiviteterna.

****************

Ungdomsgården Källaren Ludvika har upphört. Frändskapshuset kommer i fortsättningen att ha olika aktiviteter för vuxna och ungdomar.